در حال بارگذاری

معرفی مدارس علامه حلی

 

یک مدرسه زمانی می تواند موفقیت و آینده نوجوانان را تضمین می کند که زمینه را برای رشد، یادگیری و توسعه مهارت های ضروری زندگی دانش آموزان، فراهم کند. انتخاب مدرسه مناسب یک تصمیم حیاتی است که می تواند اثرات طولانی مدت بر آینده دانش آموز داشته باشد.

یک مدرسه خوب همراه با دبیران حرفه ای و با تجربه می تواند به دانش آموزان کمک کند تا عملکرد تحصیلی بالاتری داشته باشند و دانش بیشتری کسب کنند.

یک مدرسه مناسب یک محیط آموزشی امن و حمایتی را فراهم می کند؛ جایی که کودکان به چالش کشیده می شوند تا بهتر فکر کنند و ایده های جدید را کشف نمایند.

یکی از مدارسی که یادگیری در آن تا حد زیادی ضامن موفقیت تحصیلی دانش آموز می شود، مدرسه علامه حلی است. در این بلاگ به معرفی مدارس علامه حلی می پردازیم و شرایط تحصیل در آن را برای شما عزیزان توضیح می دهیم.

 

مدارس علامه حلی چه مدارسی هستند؟

 


 

مدارس علامه حلی، جزو مدارس تیزهوشان و زیر مجموعه ی سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان ( سمپاد) هستند که در پایه های ششم و نهم اقدام به پذیرش دانش آموز می کنند. این مدارس در مقطع دبیرستان و در شهرهای مختلف ایران فعالیت دارند.


مدارس علامه حلی همه ساله زیرنظر سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان، آزمون های عمومی جهت پذیرش دانش آموز در پایه های ششم و نهم برگزار می کند.

 

گزارش ها حاکی بر این است که بیش از 170 مدرسه، با عنوان مدرسه علامه حلی در سطح کشور فعالیت دارند و هم اکنون مدرسه علامه حلی  در نقاط مختلف تهران 10 شعبه فعال دارد.


دبیرستان علامه حلی تهران در قاره آسیا به عنوان معتبرین ترین دبیر ستان معرفی شده است؛ سند و میزان این ارزش، پاداش ها، دست آوردها و افتخارات معتبر بین المللی است.

مدارس علامه حلی جزو مدارس دولتی و غیروابسته هستند؛ بنابراین پرداخت شهریه در این مدارس الزامی است.



در مدارس علامه حلی علاوه بر گزینش دانش آموزان، دبیران نیز با دقت گلچین می شوند؛ به طوری که بهترین معلم های کشور (چه از نظرعلمی و چه از نظر اخلاقی و رفتاری) جذب این مدارس خواهند شد.
 

 

تاریخچه مدارس علامه حلی:

 

اولین مدرسه نخبه پرور کشور در سال 1346 خورشیدی با نام (دبستان هشدار) در تهران تاسیس شد؛ در این مدرسه 14 دانش آموز دختر و 6 دانش آموز پسر تحصیل می کردند.

 

در سال 1347 اداره کل امور کودکان و دانش‌آموزان استثنایی در وزارت آموزش و پرورش احداث شد و در سال 1348 اولین مدرسه ‌ی استعدادهای درخشان با نام مرکز آموزش کودکان تیزهوش تحت نظر این اداره کل، شروع به فعالیت کرد.

 

اولین مدرسه علامه حلی که در ایران تاسیس شد، دبیرستان علامه حلی تهران واقع در خیابان غفاری ( منطقه 11) بود.

 

نام این مدرسه از علامه حلی که یکی از دانشمندان و علمای شیعه قرن هشتم هجری و متولد حله در عراق است، گرفته شده است.

 

 در روایات آمده است علامه حلی به قدری تیزهوش بود که در 9 سالگی به مقام اجتهاد رسید؛ به همین خاطر نام او را بر روی این مرکز آموزشی قرار دادند.

 

 افراد بسیاری هنگام نام گذاری این مدرسه انتقاد کردند که چرا نام یک فرد عراقی را بر روی مدرسه ایرانی قرار می دهید، در حالی که ایران به نوبه خود افراد نابغه و باهوش کم ندارد!؛

آقای جواد اژه ای ( ریاست وقت سمپاد) پاسخ دادند همان طور که علامه حلی از عراق به ایران مهاجرت کرد و توانست اندیشه خود را در ایران گسترش دهد ما نیز امیدواریم که نخبگان ایران بتوانند اندیشه های ما را به کشور های دیگر صادر کنند.
 

 

شرایط ثبت نام در مدارس علامه حلی:


پس از موفقیت در آزمون ورودی مدرسه علامه حلی، نوبت به مراجعه حضوری دانش آموزان جهت ثبت نام در مدرسه می رسد.

شرایط ثبت نام:


حداقل معدل مجاز کارنامه نوبت اول سال جاری دانش آموز، باید 19 باشد.

قبولی در آزمون ورودی مدرسه علامه حلی، الزامی است.

پذیرش  قبولی در مصاحبه ورودی الزامی است.

ارائه اصل و کپی شناسنامه دانش آموز ( تمامی صفحات) به مدرسه الزامی است.

ارائه اصل و کپی صفحات شناسنامه والدین دانش آموز به مدرسه الزامی است.

ارائه مدارک تحصیلی پایه قبل دانش آموز به مدرسه الزامی است.
 

 

بهره وری مدرسه علامه حلی از سامانه مدرسه هوشمند:
 

 

امروزه اکثر مدارس جهت مدیریت بهتر، افزایش دقت و سهولت در انجام کارها از سامانه مدرسه هوشمند استفاده می کنند؛ مدارس علامه حلی نیز از سامانه مدرسه هوشمند و نرم افزار ابری استقبال کرده اند؛ در ادامه به برخی از ماژول های کاربردی سامانه مدرسه هوشمند می پردازیم.

ماژول های حسابداری، امور شهریه، حقوق و دستمزد برخی از ماژول های مدیریت مالیِ سامانه مدرسه هوشمند هستند که به مدرسه امکان ثبت و صدور گزارشات حسابداری، گزارش و محاسبه شهریه و مدیریت مالی مدرسه، ثبت و گزارش گیری حق الزحمه های پرداختی کادر اداری و آموزشی، ثبت مالیات و بیمه و کسورات و... را می دهند.


با ماژول دفتر کلاسی الکترونیک در سامانه مدرسه هوشمند، دبیران می توانند به صورت الکترونیک مدیریت کلاس را به دست بگیرند. بخشی از قابلیت های دفترکلاسی شامل: انجام حضور و غیاب کلاسی به صورت الکترونیک، ثبت نمرات کلاسی به صورت الکترونیک، ثبت فعالیت های مثبت و منفی دانش آموزان، مشاهده پرونده تحصیلی و انضباطی دانش آموزان، امکان تعریف برنامه درسی و... می باشد.
 

نرم افزار کارنامه آنلاین سامانه مدرسه هوشمند نیز امکان تعریف انواع آزمون ها، ثبت ریز نمرات – نمرات ماهانه، محاسبه خودکار نمرات انضباط، محاسبه رتبه دانش آموزان، ارائه کارنامه ماهانه - نیم سال – سالانه، رسم انواع نمودار، امکان چاپ کارنامه و... را به مدرسه می دهد.
 

ماژول ژتون و رزروغذا نیز برای مدارسی که برای دانش آموزان وعده های غذایی درنظر می گیرند بسیار کارآمد است زیرا باعث کاهش هزینه های سلف و افزایش مدیریت سلف سرویس خواهد شد.


ماژول های lms، تکلیف آنلاین و آزمون آنلاین برای مدارس با سیستم آموزش از راه دور بسیار کارآمد هستند؛ به طوری که دبیران می توانند فایل های درسی را از طریق lms برای دانش آموزان ارسال نمایند و دانش آموزان نیز از راه دور، فقط با اتصال به اینترنت ( با هر دستگاهی مانند موبایل، تبلت، لپ تاپ) و سامانه مدرسه هوشمند، از طریق ماژول تکلیف آنلاین، تمرینات درسی خود را برای معلم مربوطه ارسال نمایند. شرکت در امتحانات و آزمون های درسی به صورت مجازی، با ماژول آزمون آنلاین امکان پذیر می باشد.
 

 

نرم افزار مدیریت هوشمند پویان، سامانه مدرسه هوشمند پویان و سامانه آموزشگاه پویان که جهت مدیریت هوشمند تمامی فرایندهای مدارس و آموزشگاه های آزاد از جمله آموزشگاه زبان، آموزشگاه موسیقی، آموزشگاه قرآنی و مذهبی، آموزشگاه فنی حرفه ای و مانند آن کاربرد دارد از برترین سامانه های یکپارچه مدیریت هوشمند ERP است که شامل ماژول های حسابداری، امور شهریه، حقوق و دستمزد، ژتون و رزرو غذا، دفتر کلاسی الکترونیک، کارنامه آنلاین،  lms، تکلیف آنلاین، آزمون آنلاین و... نیز می شود.


شکیبا باشید...

نظرات مشتریان

می خواهم بیشتر با سامانه مدیریت هوشمند پویان آشنا شوم